E-mail cím:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

 
 
 
         
 

FÕOLDAL

KÍSÉRŐNEK JELENTKEZEM

KÍSÉRETET IGÉNYLEK

TÁJÉKOZTATÓ

KAPCSOLAT

SZABÁLYZAT

 
 

PARTNEREINK

Társközvetítés

Apróhirdetés

Linkcsere

Képeslapküldés

  FUTÓSZÖVEG


Start | Stop

 
  BEMUTATKOZÓ VIDEÓ

 
  AKTUÁLIS NÉVNAP

Ma 2018. 4. 24. kedd
György napja van.
Holnap Márk napja lesz.

Képeslapküldés nekik és a Születésnaposoknak!

 
  Horoszkóp

kos

KOS - A vakmerő március 21. - április 20.

Energikus. Vállalkozó szellemű és természetes. Magabiztos és lelkes.

Vicces. Szereti a kihívást. NAGYON türelmetlen. Néha önző. Lobbanékony (könnyű felmérgesíteni). Lendületes, szenvedélyes és éles eszű. Társaságkedvelő. Hamar elveszti az érdeklődését - könnyen unatkozik. Egoista. Bátor és rámenős. Lehet belőle tornász vagy atléta.

Havi

Használj ki minden lehetőséget, amely fejlődésedet segítheti, - most kapsz belőle bőven. Különösen a hónap első fele alkalmas arra, hogy fordíts életed irányán, ebben támogatókra találsz családtagjaid és barátaid között is. Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy meg is érkezzen...

Kedvező napjaid: 8., 13, 16, 19, 23.

Éves

Az év sok pozitív változást hozhat számodra, hisz Jupiter a X. házat, Szaturnusz pedig a 6. házat fogja uralni. Pénzügyeid jelentősen javulhatnak, olyan vagyoni gyarapodás lehetősége áll előtted, mely nemcsak váratlan, hanem méreteiben is meglepően kiemelkedő lehet!

Az év a igazán kedvezően alakul, bár az égi hatások vegyessége okozhat nehéz pillanatokat is. Már az újév beköszöntekor fogj hozzá minden olyan dolog megvalósításához, amit már régóta tervezel, mert legmerészebb álmaid is szerencsésen teljesülhetnek. Jelentős és biztos változások várnak, elérkezett a komoly tettek ideje.

 

 

 bika

BIKA - A kitartó április 21. - május 20.

Sármos, de agresszív. Úgy tűnhet, hogy unalmas, pedig nem. Dolgos. Melegszívű. Erős, van kitartása. Szilárd, stabil jellem és biztos a dolgában. Nem keresi a legrövidebb utat. Szépségükre büszkék. Türelmes és megbízható. Nagyszerű barátok és jó tanácsokat tudnak adni. Szerető és kedves. Keményen, szenvedélyesen szeret. Érzelmileg fejezik ki magukat. Hajlamosak vad, hisztérikás természetre. Határozottak. Gyakran túl sokat törődnek magukkal. Nagyon nagylelkűek.

Havi 

Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, pesszimizmusra, különösen a hónap közepén. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögzöttségek akadályoznak partnerkapcsolatodban, vagy épp karriered területén. Nem lesz időd pihenni, ezt halaszd augusztusra.

Kedvező napjaid: 4.,11., 16., 28., 29.

Éves

Jupiter a 9. házban tartózkodik. Ez számodra különösen oktatás, tanulás terén hozhat kiemelkedő sikereket. A kitűzött célok, álmok, vizsgák garantáltan sikerrel megszerezhetőek, jellemzően kiemelkedőbb eredménnyel, mint azt eltervezted.

A Bikák idén biztos kézzel irányítják sorsukat, s még nagyobb szerencsével alakítják karrierüket. Ezek ismeretében kijelenthető, hogy céljaik elérésére igazán kedvez. Ne ülj a babérjaidon, mert eljött az ideje annak, hogy amit megterveztél, azt most valóra is váltsd. Érzelmi ügyeid nehézségeitől, az év utolsó harmadában végleg megszabadulhatsz.

 

 

ikrek

IKREK - A dumagép május 21. - június 21.

Talpraesett és szellemes. Társaságkedvelő, nagyon beszédes. Lendületes, energikus. Alkalmazkodók, de szükségük van az önkifejezésre. Vitatkozó és szókimondó. Szereti a változatosságot. Sokoldalú. Elfoglalt, néha ideges és feszült. Pletykafészek. Felszínesnek vagy logikátlannak tűnhet, de csupán változékony. Testileg és szellemileg is elragadó.

Havi

Nehéz hónap vár rád, nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatos kisebb-nagyobb problémák is kikezdik jókedvedet, és nehezíthetik meg életedet. Ez a nyári hónap gyengítheti az Ikrek már meglévő párkapcsolatát, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, ez a kellemetlen időszak kb. júli. 12.-ig tart. Problémáid megoldását kivételesen odázd el.

Kedvező napjaid: 5., 14., 22., 28., 29.

Éves

Jupiter a 8. házadban tartózkodik az év folyamán, így megeshet, hogy némi kellemetlenséget okoz egészséged és érzelmi életed stabilitása terén. Ebben a felállásban a rossz híreket is behozhatja életedbe, de ne aggódj, összességében ez nem jelent negatív dolgokat!

Apró-cseprő nehézségek bonyolítják mindennapjaidat, ezek a problémák a családi dolgok intézésében, vagyontárgyakkal és beruházásokkal kapcsolatba is keresztülhúzhatják terveidet, de ezeket a gondokat az év utolsó harmadára teljesen magad mögött hagyod. Érdekes lehetőségek adódhatnak külfölddel, régóta tervezett tanulmányokkal összefüggésben.

 

 

Rák

RÁK - Az oltalmazó június 22. - július 22.

Szeszélyes, lobbanékony. Néha félénk. Nagyon szerelmes és törődő típus. Csinos/jóképű. Egy életre kiváló partner. Leleményes és nagy képzelőerővel bír. Óvatos. Érzékeny típus. Szüksége van mások szeretetére. Könnyű megbántani, de együttérző.

Havi

Nehezen birkózol meg a meleggel, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán, s ez nem csak az időnek köszönhető. Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, de a nagy lehetőségek a nyár végére tolódnak. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, légy türelemmel.

Kedvező napjaid: 1., 2., 6., 10., 26., 27.

Éves

Jupitered a 7. házban lesz az év folyamán. Ez a kiemelkedően kedvező pozíció különösen szerencsés sikereket hozhat gazdagság és karrier terén. Hivatásbeli felemelkedést, és külső támogatók megjelenését is jelzi. Szaturnusz és Jupiter együttes hatása váratlan vagyont, és rendkívüli sikert eredményezhet.

Nem csak neked, hanem még környezeted számára is meglepő, egyben igen pozitív változások várhatók az év folyamán. Különösen igaz ez a párkapcsolatra, egyéb emberi kapcsolatokra, ahol az egyensúly és a harmónia lesz a központi téma. Költekezésekbe ne bonyolódj, a nagy befektetések most kevés sikert hoznak.

 


oroszlán

OROSZLÁN - A főnök július 23. - augusztus 23.

Nagyon rendszerezett. Az életében szabályokra van szüksége - mintha ellenőrzés alatt lenne. Szereti a korlátokat. Hajlamos mindent magára

vállalni. Főnökösködő. Szeret másokon segíteni. Társas és társaságkedvelő. Jókedélyű. nagylelkű, melegszívű. Érzékeny. Kreatív. El van telve magával. Szerelmes típus. Az Oroszlán számára fontos, hogy mindent jól csináljon. Vonzó.

Havi

Tele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni, - ebben új ötleteid is megsegíthetnek. Mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak előtted, sokat dolgozol, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg lesz az eredménye is. Elérkezett arra is az idő, hogy alaposan és mélyen áttekintsd, és akár módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal.

Kedvező napjaid: 4., 8., 12., 19., 28.

Éves

Jupitered a 6. házban, Szaturnusz a 2. házban fejti ki jótékony hatását. Különösen üzleti téren kapsz fejlődési lehetőséget, de a sikerekért most duplán meg kell dolgoznod. Az eléd álló akadályokat gyorsan le tudod győzni, ebben Jupiter segít neked. Pénzügyek terén jöhet egy-két nehéz nap, de pozitívan zárod az évet!

Igen jelentős fordulatokat érzelmi téren várhatsz, most olyan dolgokat mersz megtenni, melyektől eddig távol tartottad magad. Nehézségeire inkább az év második felében számíthatsz, ez jelentkezhet anyagiak, egészség és üzleti ügyeik terén is.

 

 

 

szűz

SZŰZ - A maximalista augusztus 24. - szeptember 23.

Partnerkapcsolatban domináns. Konzervatív. Mindig azt akarja, hogy övé legyen az utolsó szó. Logikusan érvelő. Aggódó. Nagyon talpraesett. Nem bírja a ricsajt és a rendetlenséget. Buzgó. Dolgos. Hűséges, megértő. Szép/gyönyörű. Beszédes. Nehéz a kedvében járni. Szigorú. Gyakorlatias és nagyon akadékoskodó. Gyakran félénk. Borúlátó.

Havi

Nagyszerű hónap vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmad, békéd, kiegyensúlyozottságod. Ha eddig elmaradtak volna életedből a sikerek, most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathatsz. A viták és feszültségek most nagy ívben elkerülnek, energiáidat kiválóan tudod felhasználni. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd aktív pihenéssel, rád fér!

Kedvező napjaid: 7., 9., 16, 18, 24.

Éves
Jupiter az 5. házban tartózkodik. Ezen állások különösen a nyarat követően könnyíthetik meg a dolgod gazdagság, karrier és üzleti élet terén. Ugyanakkor Szaturnusz pozíciója ebben az évben számodra nem túl kedvező, ezért a nagy méretű befektetésekkel, hitelfelvételekkel nagyon óvatosnak kell lenned.

Ha van, ami régóta nyomja a válladat, akkor ez az év szinte már-már rákényszerít arra, hogy tedd le terhedet, és szabadulj meg ettől a problémától. Gyakorlatilag ez a nehézkes helyzet az, ami mindenféle életterületen fellélegzést hozhat számodra. Októbertől anyagilag a szokottnál is nehezebb időszakra számíthatsz, így érdemes gondoskodni tartalékokról.

 

 

mérleg

MÉRLEG - Az egyensúlyra törekvő szeptember 24. - október 23.

Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Nem tudja feladni az elveit. Sajátos, egyedülálló vonzereje van. Kreatív, energikus és nagyon társas. Utál egyedül lenni. Nyugodt, nagylelkű. Kedves és gyönyörű. Flörtölő típus. Túl könnyen beadja a derekát. Halogató. Nagyon hiszékeny.

Havi

Attól, hogy nyár van, még ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, az életed nem áll meg, sőt nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted második felében, ebben nagy segítségedre lesz környezeted is. Lehetőséged lesz arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Munkahelyeden, vállalkozásodban csak siker vár rád. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak dolgaid!

Kedvező napjaid: 2., 4., 10., 14., 20., 29.

Éves

Jupitered a 4. házat, Marsod nagy részben a X. házat erősíti. Nemcsak sok, hanem nehéz munka is vár rád, sikert csak jelentős áldozatokkal és lemondások mellett érhetsz el. Karrier terén számos akadály fog gátolni, pénzügyek terén nem szabad nagy kiadásokat eszközölnöd. Szívügyek terén viszont nagy mozgalmasságot hoz az év!

A Mérleg jegy szülötteként még a nehézségek mellett sem szabad feladnod a harcot, tedd a dolgod, mert az év utolsó harmadában már sokkal könnyebben veszed az akadályokat, ez időben érdemes a vállalkozásokat fejleszteni, s felhasználni rejtett kreativitásodat.

 

 

skorpió

SKORPIÓ - A komoly október 24. - november 22.

Nagyon energikus. Intelligens. Féltékeny és/vagy birtokolni vágyó. Dolgos. Nagyszerűen csókol. Rögeszméssé vagy titokzatossá válhat. Sokáig neheztel. Vonzó. Határozott. Tartós partnerkapcsolatot szereti. Beszédes. Romantikus. Időnként én központú. Szenvedélyes és lobbanékony.

Havi

A nyár dereka minden Skorpió jegyűt arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tartson, mihamarabb felvegye a kapcsolatot belső énjével – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt, - és őszintén kiértékelje önmagát és másokhoz való viszonyát. Ezzel a lépéssel önbizalmad is megerősödhet, s új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, mert aktivitásod mellett pesszimizmusod is megnőhet.

Kedvező napjaid: 5., 8., 13., 17., 25.

Éves

Jupitered a 3. házban, Szaturnusz pedig a 11. házban tartózkodik. Sok és fontos változás jön az év folyamán. Különösen anyagiak terén lehet kiemelkedő év számodra, sok régi és új terv megvalósítása kezdődhet meg, s akár le is záródhat sikerrel! A kora ősz viszont tele lehet váratlan problémákkal!

A nap mint nap egymást követő változatosságok mindenféle élettéren otthagyják nyomukat. Helyrebillenthetőek a régen elromlott emberi kapcsolatok, megszerezhetőek az évek óta halogatott vizsgák, megvásárolható az álomingatlan vagy épp egy autó. De a változások közepette majd észre veszed, hogy néhány dologról le is kell mondanod.

 

 

nyilas

NYILAS - A laza november 23. - december 21.

Jó természettel megáldott, derűlátó. Nem akar felnőni (Peter Pan szindróma). Önmagával törődik. Hencegő. Szereti a luxust és a szerencsejátékot. Társas és társaságkedvelő. Nem szereti a felelősséget. Gyakran fantáziál. Türelmetlen. Mindent viccesnek talál. Nagyon sok barátja van. Flörtölő típus. Nem szereti a szabályokat. Néha képmutató. Nem szereti a bezártságot - szűk helyeket, vagy ruhákat. Nem szeret kétségek közt vergődni. Kívül-belül gyönyörű.

Havi

Bár Te a tél szülötte vagy, mégis hava különösen aktívan telik, gondok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el! A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot. A magányosok párra találhatnak.

Kedvező napjaid: 7., 15., 20, 27, 28.

Éves

Szaturnuszod a X. házban, Jupiter pedig a 2. házban fog tartózkodni többnyire. Ez az év első felében sok küzdelmet hozhat, de ha áldozatos munkát végzel, akkor az év második felében már sikerekkel kecsegtet. Hirtelen kiadások, átmeneti munkanélküliség nehezíthetik dolgod, de légy türelmes, mert tavasszal nagyot fordul a kocka, s esélyeid alaposan megnőnek arra, hogy mindenféle életterületed pozitív irányba forduljon.

Bizonyára pontosan érezted, hogy az elmúlt években sok nehéz pillanatban volt részed, de eljött az ideje annak, hogy felszabadulj ezek alól az idén. Az év első felének nehézségei szeptember közepétől jelentősen enyhülnek, fontos, hogy céljaid elérésével ne várj sokáig, amit eltervezel, azt mihamarabb valósítsd meg.

 

 

bak


BAK - Az akarnok december 22. - január 20.

Türelmes és megfontolt. Gyakorlatias és durva. Törtető. Hajlamos arra, hogy jól nézzen ki. Humoros és vicces. Lehet egy kissé félénk és tartózkodó. Gyakran borúlátó. A bakok hajlamosak előbb cselekedni és aztán gondolkodni és ezzel egyidőben barátságtalanok is lehetnek. Sokáig neheztel. Szereti a kihívást. Megszerzi, amit akar.

Havi

Első napjaiban nagyon vigyáznod kell vérmérsékletedre, hajlamos leszel a dühkitörésekre, felesleges konfliktusok generálására, hisz a Mars rengeteg negatív energiája kellemetlenül hat rád. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július havát, könnyen keveredhetsz vitákba. Legyél nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet munkahelyeden és magánéleti téren egyaránt.

Kedvező napjaid: 1., 2., 5., 19., 20.

Éves

Szaturnuszod a 9. házat, Mars pedig a 7. házat erősíti az évben. Igen vegyes hatásokkal bíró év áll előtted, lesz benne bőségesen kudarc és siker egyaránt. Pozitív megítélésed nőhet, de ez nem jár együtt anyagi gyarapodással. Új vállalkozás indítására, új munkahely vagy mellékállás megtalálására alkalmas év, de pénzügyileg erős gátak nehezítik mindennapjaidat.

Ez az év kellőképpen felforgatja életedet, mindenféle téren változások várhatók. Ez részben annak is köszönhető, hogy gondolkodásmódod fejlődik, nézeteid pozitív irányba változnak meg, így képes leszel más szemmel nézni a világot, és jelentősen másképp értékelni életedet. A komoly elhatározásokat őszre érdemes időzíteni.

 

vízöntő


VÍZÖNTŐ - A szerelmes január 21. - február 20.

Derűlátó és becsületes. Kedves személyiség. Nagyon független. Találékony és intelligens. Barátságos és kitartó. Nem tűnhet túl lelkesnek. Kissé lázadó típus. Nagyon makacs, de eredeti és különleges Kívül-belül vonzó. Különc személyiség.

Havi  

Erő, energia és óriási lelkesedés jellemez július során, köszönhető ez Jupiter pozitív hatásának. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat. Maradj hű Önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében.

Kedvező napjaid: 9., 17, 19., 20., 27., 30.

Éves

Szaturnuszod a 8. házban lesz egész évben, míg Jupiter a 12. házat erősíti az évben. Ezek a bolygóállások igen jelentős elismerést hozhatnak számodra, ráadásul olyan irányból, melyet Te magad sem várnál. Egészséged terén sincs jelentős ok az aggodalomra, egyedül családi kapcsolataidban adódhatnak problémák tavasz tájékán.

Bár komoly panaszra nem lehetett okod előző év során, most mégis kimondható, hogy felragyog végre az a bizonyos szerencsecsillag! Jupiter az év januárjában a te jegyedbe lép, így csak akkor nem lesz szerencsés az év, ha bedugod a fejed a homokba, s nem akarsz az élet napos oldalán mozgolódni.

 

 

halak

HALAK - Az álmodozó február 21. - március 20.

Nagylelkű, kedves és figyelmes. Nagyon kreatív és nagy képzelőerővel bír. Titokzatossá és bizonytalanná válhat. Érzékeny. Nem kedveli a részleteket. Álmodozó és nem a valóságban él. Együttérző és szerelmes típus. Kedves. Önzetlen. Jól csókol. Szép/gyönyörű.

Havi

Számos kérdést hoz ez a hónap, sok okos döntésre van szükség. Lesz részed kellemesben és kellemetlenben egyaránt. Jókedv és nehézség váltják egymást. Zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, melyeket most nem lesz könnyű kezelni. Így jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek, mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de megbánthatod szeretteidet, ismerőseidet.

Kedvező napjaid: 3., 7., 10., 15., 20.

Éves

Jupiter a 11. házban fejti ki pozitív hatását, míg Szaturnuszod a VII. házban lesz az évben. Mars a karrieredet erősíti jelentősen. Nagy és fontos fejlődés vár rád, a sikerhez nem kell megerőltetned magad. Számos új kapcsolatod szövődik az év folyamán, ezekből anyagi és erkölcsi téren egyaránt profitálhatsz!

Minden pozitív irányú változás mellett érdemes lesz visszafogottnak és meggondoltnak lenned, s fontossá válik az is, hogy szellemileg fejlődj. Lelkileg nem leszel kitéve jelentős válságoknak, mégis megeshet, hogy néha két lábbal akarsz járni a föld felett, s ha esésre kerül a sor, megütheted magad…


Horoszkóp- Teszt...

Ha őszinte vagy, akkor ez a teszt az igazat fogja mondani...

Írd a válaszaidat egy papírra. Légy őszinte és ne csalj!!!

A válaszok ennek az oldal végén vannak.

 

1. Írj fel egy nevet a másik nemből.  

2. Melyik szint részesíted előnyben? Piros, fekete, kék, zöld vagy sárga?

3. A családneved első betűje?

4. Melyik hónapban születtél?

5. Melyik szint részesíted előnyben? Fehér vagy fekete?

6. Egy ember neve a saját nemedből?

7. A szerencseszámod?

8.  Az óceánt vagy a tengert részesíted előnyben?

 

Válaszok  

1. Te fülig szerelmes vagy ebbe a személybe.

2. Ha Te... ezt választottad
        Piros:  Jól érzed magad, az életed tele van szeretettel.
        Fekete: Te konzervatív és agresszív vagy.
        Zöld:   A lelked nyugodt és minden esetben helyesen döntesz.
        Kék:    Te spontán vagy és szereted a szerelem jeleit fogadni attól a személytől, aki szeret.
        Sárga:  Te egy boldog személy vagy és olyan személyeknek is tudsz jó tanácsot adni, akik meg sem érdemlik.

3. Ha a kezdőbetűd... között van:
        A-K Akkor sok szeretetet tudsz adni.
        L-R Próbáld meg az életedet értékelni és akkor a szerelmi életed sok boldogságot fog hozni.
        S-Z Te szeretsz segíteni másokon, és jónak tűnsz.

4. Ha Te... között születtél:
Január-Március:         Ez egy jó év lesz a számodra és egy olyan személybe, szeretsz majd bele, akire nem is gondoltál.
Április-Június:                 Te egy nagyon heves kapcsolatot fogsz átélni, ami téged nagyon megvisel.
Július-Szeptember:      Neked egy szuper éved lesz egy pozitív fordulattal.
Október-December:       A szerelmi életed nem lesz tökéletes, de megtalálod a rokon lelkedet.

5. Ha...választottad
Fekete: Az életed új fordulatot vesz, ez a fordulat a számodra nagyon pozitív lesz.
Fehér:  Lesz egy barátod, aki majd teljes mértékben megbízik benned, és mindent megtesz érted, de lehet, hogy ezt nem ismered majd fel.

6. Ez a személy a te legjobb barátod.

7. Ez az igaz barátaid száma.

8. Ha Te... választottad:
Tenger: Megbízható vagy a barátaiddal szemben és foglalt, ami a kapcsolatodat illeti.
Óceán:  Spontán vagy és szeretsz másoknak jót tenni.

 

Kínai horoszkóp 

Öt elemet különböztetnek meg (Fa, Föld, Tűz, Fém és Víz), amelyeknek segítségével hitük szerint a világ minden látható és láthatatlan létezője leírható. Állatövi jegyeik, az évek, az évszakok, de még a napszakok, a számok is egy-egy elem uralma alá tartoznak. Egy-egy évet, vagy akár azon belül egy-egy évszakot, annak ismeretében tartanak kedvezőnek, vagy kedvezőtlennek, hogy az illető állatövi jegyének az eleme mennyire harmonizál annak elemével.

A kínai esztendő februárban kezdődik, így tehát a most beköszöntő úgynevezett Föld Patkány éve 2008. február 7-én kezdődik és 2009. január 25-ig tart. Mivel az évek felsorolása meglehetősen terjedelmes lenne (ellentétben a másik három ősi horoszkópos rendszerrel), nem mellékelek külön táblázatot, hanem mindenki az adott jegy címszava után keresheti ki születési éve függvényében, hogy melyik jegyhez tartozik.
(Ne feledjétek azonban, hogy ha januárban születtetek, akkor még az előző jegy a mérvadó.)

 

PATKÁNY
Évei: 1912., 1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996.
A Patkány a kínai hagyomány szerint a vizes jegyek csoportjába tartozik és eleven, vidám, szorgalmas, takarékos ember hírében áll. Rendkívül családszerető, kedveli, ha sokan veszik körül és pezseg körülötte az élet.
Életrevaló, dolgos és nagyon fontos számára az anyagi biztonság. Gyakran kerülnek ki jó üzletemberek ennek a jegynek a szülöttei közül. Örök túlélő, aki minden nehézség után újra tud kezdeni.
Az év folyamán azonban aligha lesz szüksége talpra állni, mert az elmúlt és elkövetkezendő 12 év legszerencsésebb esztendeje vár a Patkány szülöttekre.
Tavasszal egy korábbi vállalkozás nem várt módon fellendül, ami pénzt, sikert és elismerést hoz.
Nyáron lehetősége lesz, hogy üzletét, vállalkozását bővítse, nagyobb beruházásba fogjon. A magánélet kicsit háttérbe szorul, de gyermekeinek végre mindent biztosítani tud, amiről eddig csak álmodott.
Szerencsenapok: január 11., február 21., március 3., április 7., május 25., június 15., július 18., augusztus 29., szeptember 2., október 3., november 21., december 13.

 

BIVALY
Évei: 1913., 1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997.
Ez a kínai felosztás szerinti Víz-jegy nyugodt, higgadt, békés és megfontolt. A mi asztrológiai rendszerünk szerint a Bika jegyéhez hasonlít munkaszeretetében és a biztonságvágyában. Pedáns, megbízható, alapos. Nem kedveli az élet nagy kalandjait, kihívásait, inkább csendes, kiszámítható életre vágyik.
Kicsit konzervatív, nehezen mutatja ki az érzéseit.
Az év kissé nyugtalanul kezdődik a Bivalyok számára. Tél végén egy komoly munkahelyi vita azt a régi elképzelést érleli meg bennük, hogy új munka után nézzenek. Ez kezdetben nehezen sikerül, tavasszal úgy érzik, hogy összecsaptak a fejük felett a hullámok. A nyár eleje azonban végre meghozza az új munka lehetőségét, amibe örömmel vetik magukat. Még azt sem fogják bánni, hogy idén csak télen tudnak szabadságra menni.
Decemberben a párjuk kellemes meglepetéssel áll elő, ami különlegessé teszi a karácsonyt.
Szerencsenapok: január 2., február 18., március 3., április 26., május 11., június 19., július 1., augusztus 5., szeptember 3., október 10., november 20., december 19.

 

TIGRIS
Évei: 1914., 1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998.
A Tigris a kreatív Fa elem csoportjába tartozik, bátor, kezdeményező, független és önálló. Van benne valami rejtélyes, misztikus. Született idealista, az igazság bajnoka. Energikus lénye minden kihívásnak örül, az egyhangú életet állóvíznek érzi. Mivel a kudarcot nem ismeri, megkísérli a lehetetlent is, emiatt olykor hajlamos a meggondolatlanságra. Annak ellenére, hogy a lelke mélyén érzékeny, nagyon határozott.
Az elmúlt években a Tigrisek magánélete egy kicsit takaréklángon égett. Ez az év tehát épp azt fogja meghozni a számunkra, amire a legjobban vágynak: egy új, izgalmas szerelmet. Ez olyan váratlanul fog berobbanni az életükbe, hogy mire észbe kapnak, az egész világ tótágast áll.
A nyár érdekes utazásokat és új élményeket kínál: kiélvezhetik Ámor áldásait. Hogy az új szerelem tartós-e, ősszel derül ki. Ez attól függ, képesek-e megbarátkozni a szürkébb hétköznapokkal is.
Szerencsenapok: január 21., február 26., március 7., április 11., május 23., június 11., július 19., augusztus 26., szeptember 1., október 17., november 15., december 12.

 

NYÚL
Évei: 1915., 1927., 1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999.
A Tigrishez hasonlóan a Nyúl jegyének szülöttei is a Fa elem csoportjába tartoznak, azonban ők nem annyira a bátorságukról, mint inkább szelíd, nyugodt, alkalmazkodó és érzelmes egyéniségükről ismertek. Ebben a mi asztrológiai felosztásunk szerint a Halak jegyére hasonlítanak. Segítőkészek, alaptermészetük félénk, határozatlan, kicsit bizonytalan, éppen ezért könnyen befolyásolhatók.
Az év folyamán először egy idősebb rokon gondozása ró a Nyulakra nagy feladatot. Ebből kicsit többet is vállalnak, mint amennyit valójában kellene, ezért háttérbe szorítják munkájukat és baráti kapcsolataikat is.
Munkatársaik megértők lesznek, barátaik közül azonban páran eltávolodnak tőlük.
Ősszel egy régóta halogatott lakásfelújításra kerül sor, ami ugyan fárasztó lesz, de utána jobban fogják érezni magukat immáron megújult otthonukban.
Szerencsenapok: január 21., február 24., március 2., április 2., május 17., június 4., július 2., augusztus 18., szeptember 1., október 18., november 2., december 24.

 

SÁRKÁNY
Évei: 1916., 1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000.
A három Fa elem harmadik tagja méltó elnevezéséhez, mert nem ismer sem félelmet, sem lehetetlent. Nincs olyan élethelyzet, amibe ne egy sárkány bátorságával vetné bele magát. Szenvedélyes, dinamikus, lelkes. Született társas lény, imád a középpontban lenni, a magánytól szenved. Önbizalma határtalan. Mivel ő maga izgalmas és ellenállhatatlan, társától is elvárja, hogy ugyanilyen legyen. Ha olyan párra talál, aki biztosítja hatalmas élményigényét, a csillagokat is lehozza neki az égről.
Az év elején munkáltatója új szakmai továbbképzést javasol, ami nagyot lendíthet a karrierjén.
Tavasz végére azonban rá fog jönni, hogy ez sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnt. Sebaj: fő a kihívás!
A nyár érdekes, új baráti körrel kárpótolja a nehézségekért, őszre pedig egy előrelépés tesz koronát erőfeszítéseire.
Az év legnyugodtabb időszaka a tél lesz. Decemberre már új kihívásokon töri a fejét.
Szerencsenapok: január 19., február 11., március 3., április 23., május 17., június 16., július 1., augusztus 16., szeptember 29., október 31., november 12., december 24.

 

KÍGYÓ
Évei: 1917., 1929., 1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001.
Annak ellenére, hogy a kínai felosztás szerint a tüzes jegyek csoportjába tartozik, zárkózott, visszavonult, mély lelkiségű ember, aki hajlamos a filozofálgatásra. Nyugodt természetű. Nincs túlságosan nagy élményigénye, leginkább a könyvek, a kultúra, vagy a belső világa kérdései foglalkoztatják. Mély baráti kapcsolatokra törekszik. Bölcs, megfontolt, halk szavú. A magatartása tartózkodó, nem szereti a tolakodást, de ha valakit beenged az életébe, ahhoz kedves és figyelmes.
Az év egy régóta húzódó jogi ügy szerencsés megoldásával kezdődik a Kígyó számára. Ez a siker nemcsak anyagi helyzetére lesz jótékony hatással, hanem hatalmas pszichés energiát is felszabadít benne.
Tavasz végétől sokkal elevenebb, vidámabb lesz, mint amilyen az elmúlt években volt.
Nyáron kisebb, ám izgalmas utazás várható, ahol új barátokat szerez.
Ősszel beiratkozik egy új tanfolyamra, ami szellemi látókörét mélyíti.
Szerencsenapok: január 6., február 7., március 21., április 23., május 11., június 12., július 18., augusztus 11., szeptember 16., október 11., november 18., december 11.

 


Évei: 1918., 1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2003.
A kínai felosztás szerinti három tüzes jegy közül ő képviseli leginkább azt az elevenséget és temperamentumot, amit egy Tűz-jegytől elvárhatunk. Nyugtalan, beszédes, örökmozgó és nagyon barátságos. A változás, a társaság valósággal lételeme, jó humorával eléri, hogy figyeljenek rá az emberek. Jóhiszemű, nagylelkű, egyáltalán nem takarékos, sőt néha könnyelműségre is hajlamos. A szerelemben is kedveli a szabadságot. Pontosan ez a szabadságvágy lesz az, ami ebben évben nagy változást kínál a Ló számára.
Egy emberi kapcsolatban már évek óta érezte, hogy nem kap levegőt, csak épp annyira lekötötték az élet dolgai, hogy nem tudott ezen változtatni.
A Ló-szülöttek számára legtöbbször a tavasz hozza meg a nagy változást, ami nem lesz másképp most sem.
A nyár egy új szerelmet ígér, ami nem biztos, hogy tartós lesz, de a legnagyobb szüksége most hódításra és változatosságra van.
Karácsony előtt váratlan anyagi fordulat szerez örömöt.
Szerencsenapok: január 2., február 11., március 2., április 5., május 17., június 11., július 28., augusztus 28., szeptember 30., október 21., november 17., december 28.

 

KECSKE
Évei: 1919., 1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991.
A tüzes Kecske vidám, eleven, örökmozgó, igazi művészlélek. Talán nincs még egy kínai jegy sem, aki ennyire képes lenne a mának és a pillanatnak élni. Egyáltalán nem lelkizős, sőt, sokan a szemére is vetik, hogy túl könnyedén veszi az élet akadályait.
A kényszerű dolgokat nehezen viseli, hosszú pórázt igényel. Érdeklődő, kíváncsi. Ez az év munkahelyi előrelépést hoz, de a Kecskék hamar rá fognak jönni, hogy ez anyagilag bármennyire is kedvező, nem olyan feladatot kaptak, amit élvezettel végezhetnek. Így nyáron lemondanak a jónak hitt lehetőségről, és úgy döntenek, hogy inkább keressenek kevesebbet, de olyan munkával, ami örömöt okoz. Ezért családtagjukkal vitájuk támadhat.
Ősszel a baráti körükben nagyobb vita keletkezik, amiben a békebíró szerepét vállalják magukra.
Az év legnyugodtabb időszaka a tél lesz, végre saját magukkal is törődhetnek.
Szerencsenapok: január 21., február 18., március 10., április 17., május 18., június 22., július 12., augusztus 23., szeptember 1., október 19., november 11., december 21.

 

MAJOM
Évei: 1920., 1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992.
A Majom-jegy szülötteiről azt tartja a kínai asztrológiai hagyomány, hogy örök túlélők. Szorgalmasak, érdeklődők, takarékosak, rendkívül jó érzékük van a pénzügyekhez és a vállalkozásokhoz. Nyitottak minden újra, soha nem válnak a szokások rabjává. Szórakoztató, eleven, igazi társas lények, Szeretnek utazni. A szerelemben szeretik a kihívást, a hódítás örömét, ám ha megszeretnek valakit, hűségesek maradnak.
Ez az év két érdekes választás lehetőségét is felveti a Majom jegyének szülöttei számára.
Tavasszal két kínálkozó új munkalehetőség közül kell eldönteniük, hogy melyik a jobb a számukra, ősszel pedig két perlekedő barát állítja őket döntés elé. Míg az előbbi esetben a legjobbat választják, az utóbbi egy kicsit elkeseríti őket, mert egyiket sem akarják elveszteni.
Karácsony tájékán fordul minden jóra.
A két ünnep között egy kedves rokon bukkan fel, aki olyan érdekes híreket hoz, ami a mentalitásukban is változást okozhat.
Szerencsenapok: január 21., február 22., március 18., április 5., május 2., június 11., július 19., augusztus 2., szeptember 28., október 1., november 21., december 1.

 

KAKAS
Évei: 1921., 1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993.
A fémes elem csoportjába tartozó jegy szülötte ellentmondásos egyéniség. Érzékeny, védelmező, de ugyanakkor nyitott, szeret emberek között lenni. Kicsit hiú, de nagyon nagy adag szeretet van benne. Büszke és független, de ha valakit megszeret, minden áldozatra képes érte. Sziporkázó, színes egyéniség és remek szervező. Van benne valami méltóság, amivel tiszteletet ébreszt. A kritikát nehezen viseli, de mentségére szóljon, hogy ő sem sűrűn kritizál másokat.
Az év első negyede váratlan, nagyobb kiadást hoz, ami anyagi helyzetét teljesen felborítja. Szerencsére azonban a sors felkínál egy mentőövet egy új kereseti lehetőséggel, amit ugyan nem nagy örömmel, de elvállal.
Nyár végére nemcsak pénzügyei jönnek helyre, hanem még egy új távlatokat ígérő utazásban is része lehet.
Egész évre jellemző lesz az az általános tendencia, hogy a kezdetben rossznak tűnő változások később a lehető legjobbat hozzák.
Szerencsenapok: január 19., február 5., március 11., április 28., május 11., június 6., július 8., augusztus 9., szeptember 22., október 22., november 21., december 21.

 

KUTYA
Évei: 1910., 1922., 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994.
A fémes jegyek csoportjába tartozó Kutya-szüllöttek kedvesek, rendkívül nagy a biztonság iránti vágyuk, de ugyanakkor biztonságot is nyújtanak. Igazán jól az otthon melegében érzik magukat, ritkán kívánkoznak a zajos világba. Nagyon nehezen viselik a stresszt, vágynak a csendre, a békére és a nyugalomra. Barátaik és szeretteik életében valóságos bástyafalak, akikre mindig lehet számítani. Hűségesek, tisztességesek és nagyon fejlett az igazságérzetük.
Az év folyamán egy új családtag lép be az életükbe, aki ugyan örömöt is okoz, de felborítja életüknek azt a nyugodt ritmusát, amit az elmúlt években sikerült kialakítaniuk. Ez kisebb lakáson belüli átalakítást hoz és kezdetben nehezen viselik az életmódváltozás kellemetlenségeit.
Nyárra azonban mindent optimistábban látnak és előbukkannak a változások jobb oldalai is.
Az ősz nyugodtabb lesz, sikerül egy régebbi vitát is lezárniuk, ami megkönnyebbülést jelent.
Szerencsenapok: január 5., február 11., március 1., április 25., május 26., június 12., július 18., augusztus 23., szeptember 17., október 10., november 30., december 27.


DISZNÓ
Évei: 1911., 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995.
Annak ellenére, hogy a nyugodtabb vizes jegyek szülöttei, a Disznók kissé türelmetlenek, vidámak. Talán a legjobban képesek kiélvezni az élet szépségeit. Szívesen vannak emberek között és megvan bennük az a ritka képesség, hogy figyeljenek embertársaikra. Nem anyagiasak, inkább önzetlen nagylelkűség jellemzi őket. A munkában lelkiismeretesek, a szerelemben hűségesek.
Az év párkapcsolati vitával köszönt be, aminek kimenetelében nagy szerepe van annak, hogy mennyire képesek megbocsátani. Társuk mostanában kicsit nyugtalan, függetlenségre vágyik, ami nem azt jelenti, hogy ne lenne benne elég szeretet, vagy hogy új kapcsolatot akarna.
Tél végén és tavasszal még úgy érzik, hogy egyedül a munkahelyükön érzik jól magukat, de a nyár folyamán egy rég tervezett közös program békét teremt odahaza.
Anyagi helyzetük a korábbi évekhez képest jobban alakul.
Télre akár egy nagyobb háztartási cikket is sikerül megvenniük, ami hétköznapi életüket fogja kellemesebbé tenni.
Szerencsenapok: január 22., február 1., március 19., április 2., május 11., június 22., július 3., augusztus 9., szeptember 2., október 11., november 21., december 27.
Tags: horoszkóp, kínai, patkány, bivaly, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya, disznó
Prev: Mit hoz az esztendő a 12 csillagjegy számára?

 

Arab horoszkóp 

 

Parittya (január 21. – február 18.-ig)
A parittya csak megfelelő távolságból hat, akkor viszont rendkívül nagy az ereje. Éppen úgy, ahogy ön is megpróbál távolságot tartani, és amikor harcra kerül a sor, nem közvetlenül támad, hanem megvannak a megfelelő emberei, akikkel győzhet, vagy akikkel elvégeztetheti a piszkos munkát.
Mivel rendszerint pókerarcot visel, nem tudják, hogy milyen érzelmek rejtőznek önben. Ha ezek a felszínre törnek, nemcsak az ellenfeleit lepik meg, hanem a barátait is.

 

Fejsze (február 19. – március 20.-ig) 
A fejsze nem támadó fegyver, inkább a hétköznapi életet szolgálja, például a tűzifa aprítását.
Ön sem a támadók, hanem inkább a védekezők közé tartozik, mert nem szeret harcolni. Sokáig tűr, mások már őrültségnek tartják az önfeláldozását, ám, ha bekerül az utolsó csepp a pohárba, akkor nem kímél senkit. Őszintén megmondja a véleményét, rendszerint feldúlt képet vág hozzá, ezzel fokozza a hatást.

 

Tőr (március 21. – április 20.-ig)
A tőr csak akkor éri el hatását, ha ügyes ember kezében van. 
Ön zseniális gondolkodású személy, pompás taktikus, akinek az emberek általában elnézik az akaratos, különc viselkedését. Mindig tudja, hogy honnan fúj a szél, a fontos információk rendszeresen megtalálják, de ezekkel nem él vissza. Viszont sokan vannak, akik ennek az ellenkezőjét feltételezik önről, megtámadják, és ezért ön valóban ugyanolyan veszélyes lesz mint a tőr.

 

Buzogány (április 21. – május 21.-ig)
A csata leghatásosabb eszköze, amely vezéri, fejedelmi jelvényt is jelent.
Nem támad ok nélkül senkit, de de ha veszélyben látja mindazt, ami az öné, akkor kőkeményen védi érdekeit. Olyan erővel csap, hogy szinte összezúzza ellenfelét. Amikor a helyzet megkívánja, hallatlan kitartással, nyugodt odaadással, visszatántoríthatatlanul küzd, és akár lemondások árán is folytatja útját. A környezetében kemény embernek tartják, akivel nem lehet alkudozni.

 

Csillag (május 22. - június 21.-ig)
A harcban akkor használták ezt a fegyvert, amikor a harcos lándzsája eltört, már kilőtte az összes íját, és kiütötték kezéből a kardját. Akkor is bevetették, amikor a csata vesztésre állt.
Ön az, aki soha nem adja fel, és aki bármilyen nehéz, vert helyzetből nyerni tud. Mindezt rugalmasságának köszönheti, annak, hogy képes az érem mindkét oldalát látni, valamint zseniális ötleteinek, amelyekből nemcsak ön, hanem még sokan mások is megélnek a környezetében. 

 

Hosszú kés (június 22. – július 22.-ig)
A hosszú kés a szakemberek kezében a hétköznapi megélhetés legfőbb fegyvere, nem használják a harcban, és nem támadnak vele. Éppen úgy, ahogy ön is szeret kimaradni a vitákból. A hétköznapokban a családjáért áll helyt, és sokszor nehéz körülmények között biztosítja megélhetésüket. Ön az idő haladtával szakmája kivállósága lesz, akinek tudására, megbízhatóságára és állhatatosságára akár céget is lehet alapítani.

 

Kard (július 23. – augusztus 23.-ig)
Vágó és döfő fegyver, amelynek forgatásához megfelelő ismeretekre, tudásra van szükség.
Gyakran a nemesség fegyvere volt, ahogyan az ön viselkedéséből is érzékelhető a „nemesség kötelez” valamilyen formája. Távol áll öntől a bosszú, nyíltan veszi fel a kesztyűt, és mindig szemtől szembe harcol, nem támad hátulról. Fontos, hogy csodálják, hogy elismerjék tudását, tehetségét, és a társaságban ön álljon a figyelem középpontjában. 

 

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.-ig)
Egyszerű vágóeszköz, amely a zsebben is elfér. Ön is egyszerű lélek, nem szereti a bonyolult dolgokat, tudásával, tapasztalataival pedig zsebre vág másokat. Ahogy a késsel bármit apróra lehet vágni, úgy tudja ön is ellenfelét a vitában ízekre szedni. Általában azzal foglalkozik, ami érdekli, és rendszerint az érdekli, ami érdekében áll. Ezért, ha menet közben rájön arra, hogy valami már nem olyan érdekes, szó nélkül abbahagyja, vagyis becsukódik mint egy zsebkés. 

 

Lánc (szeptember 24. – október 23.-ig)
A legrégibb ütőfegyver, amelyet a rablók ellen használtak, és így vált az idők folyamán a pénz, az értékek védelmének szimbólumává. Önnek kiváló az ítélőképessége, éberen kíséri az élet jelenségeit, és erősen szociális beállítottságú. Rendelkezik a másik fél érveinek meghallgatási képességével, ezzel többször elhárítja a fölösleges vitákat, nehézségeket. Emellett a saját igazát határozottan, de nem provokatív módon mutatja meg. Vasakarat jellemzi, mert amit célként kitűzött maga elé, azt mindenáron megvalósítja.

 

Arab tőr (október 24. – november 22.-ig)
Hosszú, hegyes fegyver, amellyel a harcos az ellenfele vértezetének nyílásai közé hatolhatott, sőt, még a páncéling gyűrűit is áttörhette. Jaj annak, aki az ön ellensége, mert kíméletlenül elbánik vele, a sértéseket megtorolja, semmit sem felejt el, és ha elérkezett a bosszú ideje, akkor színre lép. Egész életét a rejtélyek jellemzik, remekül tud titkolódzni, élvezi a feszültséget. Egy kis ravaszságért, furfangért azonban sosem kell a szomszédba mennie.

 

Íj (november 23. – december 21.-ig)
Erőt, jártasságot, ügyességet, gyorsaságot, jó és tiszta látást igénylő fegyver, amellyel nagy és távoli célokat is el lehet érni.
Ön jövőbe tekintő személy, akit a sors éles és hajlékony értelemmel áldott meg. Sajnos a hétköznapok harcában gyakran előbb beszél, azután gondolkodik vagy cselekszik, elkapkodja a dolgot, vagy ott kockáztat, ahol egyáltalán nincs mit nyerni. Ám ön az élet szerencsés harcosa, és tud veszíteni is.

 

Lándzsa (december 22. – január 20.-ig)
Nagy hatósugarú fegyver, amelynek használata tudást igényel. Sok harcos a kézitusa megkezdése elött a lándzsa eldobásával zavarta meg, gyengítette az ellenfelét. Ha a lándzsa eltörik nem ér semmit. Az ön kritikája, megjegyzései rendszerint célba találnak; őszinték, ettől kemények. Harcot pusztán a tekintélyért nem indít, a vitákról pedig úgy gondolja, hogy nem visznek előre. De ha harcol, nem tűri az ellentmondást, és ezzel szerzi meg a tekintélyt.

 

Indiai horoszkóp 

 

Krokodil (január 15.- február 13. )
A krokodil szülöttei elé az életben nem egy akadály gördül, módszerességével azonban könnyen eléri céljait, s munkahelyén sem kell tartania, hogy elmarad a várva várt előléptetés. Érzelmeiben nyugodt, de éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Karmája szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, csupán egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.

 

Korsó (február 14.- március 14. )
Akárcsak a nyugati asztrológia szűz szülötte, a korsó ember is szemérmes. Konzervatív, ugyanakkor ellentétes ember; egyszerre vágyik arra, hogy valaki az oltalmába vegye, s szabadsága is legyen. Kedves megjelenésű ember, gyakran mosolyog. Ebben az életében nem egyszer úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé.

 

Hal (március 15.- április 14.)
A halak büszke, és rendkívül kreatív emberek, ugyanakkor ritkán valósítják meg elképzeléseiket. Ebben az életében már nem képes a hazugságra, s nagyon jók a megérzései, olykor akár titokzatosnak is tűnhet.

 

Kecskebak (április 15.- május 15. )
Ambiciózus, intelligens ember, aki sokat ad mások véleményére, így nem egyszer kerül vezető pozícióba, vagy a társaság középpontjába. Kezdetben kicsapongó, később lehiggad. Ebben az életében tanulnia kell hibáiból, az emberek nem fogják feltétel nélkül csodálni, ez azonban fejlődését szolgálja.

 

Bika (május 16.- június 16. )
A bika szülötte a művészetek nagy rajongója, romantikus és érzéki. Hűséges, nem rohan bele futó kapcsolatokba. Nem túl barátkozó típus, nehezen nyílik meg, de ha egyszer valakit megszeret, azt örökre a szívébe zárja. Szorgalmas és sok időt tölt munkával. Ebben az életben már nem az erőfitogtatás játszik központi szerepet. A legfontosabb alapot a biztos családi háttér jelenti.

 

Emberpár (június 17.- július 16. )
Akárcsak az ikrek szülöttei, az emberpár jegyében napvilágot látottak is mintegy kettős személyiséggel rendelkeznek. Imád másoknak tetszeni, rendkívüli humorérzékével bárkit levesz a lábáról. Hangulata ingadozó, egyik pillanatról a másikra képes önmaga ellentétévé változni. Ebben az életben már nem kerülheti el a konfliktusokat, s egyszer felnőtté kell válnia.

 

Rák (július 17.- augusztus 17.)
A rák rendkívül érzékeny és érzelmes lény. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindenhez, amit egyszer megszeretett. Állandóan attól fél, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet játssza a központi szerepet. Igyekszik minél több szeretetet adni és kapni. Anyagiakban olykor szerencséje lehet.

 

Oroszlán (augusztus 18.- szeptember 17. )
Az oroszlán ember a luxus és a gyönyör rabja. Sokat ad a külsőségekre, legyen szó saját megjelenéséről, vagy értéktárgyairól. Nem szereti az értéktelen csecsebecséket. Becsületes ember. Ebben az életében a szerelmi- és testi kapcsolatok jutnak főszerephez.

 

Hajadon (szeptember 18.- október 17.)
A hajadon rendkívül precíz, napja előre kitalált rend szerint zajlik. Olykor távolságtartónak tűnhet. Életében fontos szerepet játszik a becsületesség, és a másoktól való függés. Ritkán elég törekvő ahhoz, hogy önmaga ura legyen, legtöbbször mások árnyékában él és dolgozik. Ebben az életben nem kerül vezető pozícióba, s talán a szerelemben is partnerétől függ majd.

 

Mérleg (október 18.- november 16. )
A mérleg társasági ember, rajong a másokkal kialakított kapcsolatokért. Rendkívül ragaszkodó és emberszerető. Ebben az életében a munkája és partnere iránti szeretete köti le. Odaadó, ezt azonban nem egy ember ki is használja.

 

Skorpió (november 17.- december 16. )
Rendkívül energikus, életének minden területén szenvedélyes. Partnere általában odaadó, mert a skorpió ember szeret másokon uralkodni. Saját belső világát szinte soha nem mutatja meg másoknak. Szerelmi élete olykor zavaros. Alapvetően bizalmatlan.

 

Íj (december 17.- január 14.)
Állandóan megújuló, rendkívül energikus teremtés. Mindenért tud lelkesedni és szinte mindig optimista. Ebben az életében megtanulja, hogy olykor a környezetének is engedelmeskednie kell.

 

 
 

IRODA VIDEÓ HÍVÁSA

 
 

KERESŐ

Kód:

Ország:

Megye:

Város:

Nem:

férfi

Kor:

-

Részletes kereső

 

SZAVAZÁS

Még nincs aktív szavazás!

 
 

HÍRLEVÉL

Írja be az e-mail címét!


FeliratkozásLeiratkozás
HölgyeknekUraknak

 
 

OLDALAJÁNLÓ

Írja be a címzett e-mail címét!

 
         
 
 
  COPYRIGHT 2011 HÖLGYKÍSÉRET.HU

Site map   |   Adatvédelmi nyilatkozat   |   Kapcsolat

Készítette: Media Time